Wednesday, September 05, 2007

09. ταμπέλα εν κινήσει

Το πακέτο διακοπών vacEDUcation χαρακτηρίζεται από τη συνεχή κίνηση των τουριστών στους τόπους που επισκέπτονται. Στο παραδειγμα των Αγ.Θεοδώρων, μια ομάδα vacEDUcation έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετούς προορισμούς εξορμήσεων, όπως το Σουσάκι και τα Γεράνεια όρη, οι οποίοι βρισκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον οικισμό. Η μετακίνηση των επισκεπτων αποτελεί κάθε φορά ένα σημαντικό στοιχείο του πακέτου, καθώς γίνεται μαζικά.

Για το σκοπό αυτό, υπάρχει ειδικό λεωφορείο που παραλαμβάνει τους επισκέπτες από τους επιλεγμένους τόπους διαμονής και τους μεταφέρει στα σημεία εξορμήσεων του προγράμματος . Τα δρομολόγια που ακολουθεί το λεωφορείο προσαρμόζεται κάθε φορά σύμφωνα με τις επιλογές της ομάδας επισκεπτών που εξυπηρετεί σύμφωνα με τις επιλογές της. Το σημαντικό όμως στοιχείο που χαρακτηρίζει το λεωφορέιο vacEDUcation είναι η διπλή χρήση του.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια κινητή ταμπέλα η οποία, ενώ προσφέρει την εξυπηρέτηση της μετακίνησης των ατόμων, συγχρόνως διαφημίζει το προγραμμα vacEDUcation, ακολουθώντας το ίδιο πνεύμα και προωθώντας την αρχική ιδέα δημιουργίας της οργάνωσης vacEDUcation :
Διακοπές ως μέθοδος διδασκαλίας, δηλαδή διακοπές με πληθος προορισμών, διακοπές σε κίνηση και γεμάτες ενδιαφερουσες δραστηριότητες.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home