Tuesday, December 12, 2006

08. Building recycling

Η διαμονή των επισκεπτών θα γίνεται, κατά την προτίμησή τους, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους, σε ένα από τα παρακάτω διαμορφωμένα κτίρια κατοίκησης.

_Φάρος Σουσάκι

_Κελιά Μονής Πραθίου

_Ξενοδοχείο Χανικιάν

Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα θα είναι δυνατόν να λειτουργεί μεμονωμένα, αλλά συγχρόνως θα αποτελεί μέρος του συνόλου του δικτύου διαμονής VacEDUcation.



Η ενέργεια της αρχιτεκτονικής ανακύκλωσης χώρων και κτιρίων αποτελεί κομμάτι του πακέτου διακοπών VacEDUcation, μέσα από το οποίο εμφανίστηκε η ανάγκη κατοίκησης στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι επισκέπτες της περιοχής, παρακολουθώντας το πρόγραμμα εξορμήσεων VacEDUcation, συναντούν τόπους, άγνωστους αρχικά σε αυτούς που τους προκαλούν να τους αναγνώσουν και τους βιώσουν. Η ολοκληρωμένη αντίληψη ενός τόπου παράγεται μέσω της περιπλάνησης και της κατοίκησής του σε αυτόν. Για την περάτωση μιας εξερεύνησης στους τόπους προορισμού του πακέτου VacEDUcation, προτείνεται στους επισκέπτες η διαμονή τους σε κομβικά σημεία των εξορμήσεων. Η διαμόρφωση υπαρχόντων κτισμάτων σε μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, ακολουθεί τη φιλοσοφία του προγράμματος VacEDUcation, συμφωνά με την οποία οι διακοπές διέπονται από έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home